Hakeme küfür etti Galatasaray elendi

  • Ana Sayfa
  • Hakeme küfür etti Galatasaray elendi
Hakeme küfür etti Galatasaray elendi
Sırp voleybolcu, altın sette skor 14-15 iken Rus hakem Zakharo-va’ya küfür etti. Kadınlık gururu ağır basan Zakharova, sarı kartı gösterince Avusturya takımı 1 sayı aldı ve maçı kazandı.Abone olVoleybolda Kadınlar CEV Kupası'nda mücadele eden G.Saray Medical Park, önceki gün karşılaştığı Avusturya temsilcisi Post Schwechat'a, Sırp sporcusu Iva dekorasyon na Djerisilo'nun kader anlarındaki akıl almaz hareketleri ve maçın kadın hakemi Zakharova'nın hassasiyeti sonucu elendi.

Sen git, kaptanın gelsin
Deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-2 kaybeden G.Saray, Burhan Felek Salonu'ndaki rövanşı aynı skorla kazanınca, turu geçen takım altın set ile belirlendi. 14-9 geriye düşen sarı kırmızılılar, inanılmaz bir performansla 14-14'lük eşitliği yakaladı. Daha sonra Avusturya takımı 1 sayı daha alıp skoru 15-14'e getirdi. İşte ne olduysa bundan sonra oldu...

Ivana Djerisilo bu sayıya itiraz etti. Rus kadın hakem Zakharova da, "Sen git, kaptanın gelsin" karşılığını verdi. Bu cevapla çileden çıkan Sırp sporcu, Zakharova'ya Rusça küfür etti. Hakem de sarı kartı gösterince, P.Schwechat otomatikman bir sayı almış oldu ve seti 16-14 kazanıp, turu geçen taraf oldu. G.Saray Kaptanı Arzu Göllü, hakeme, "Maçı bu şekilde bitiremezsiniz. Altı set boşuna mı oynandı?" diye isyan etti, ancak Zakharova, "Oyuncunuz benimle böyle konuşamaz. O nedenle maçı bitirdim ve buna hakkım var" dedi.



Kategori : GÜNCEL