Garipoğlu hangi ünlünün evinde saklandı?

  • Ana Sayfa
  • Garipoğlu hangi ünlünün evinde saklandı?
Garipoğlu hangi ünlünün evinde saklandı?
Münevver Karabulut cinayetine ilişkin Cem Garipoğlu hakkında açılan davanın mahkemesi, Bakırköy Adliyesinde başladı.Abone ol

Münevver Karabulut cinayeti davasının tutuklu sanığı Cem Garipoğlu'nun cinayetin ardından uzun süre saklandığı evin Sabancı ailesine ait olduğu iddia edildi.

İddialara göre, cinayetin ardından Cem Garipoğlu'nu saklanacağı eve götürenler Türkan Sabancı'nın şöforleri olduğu ileri s alabama seo ürüldü. İddialar arasında ise Türkan Sabancı'nın bu olaydan haberi olmadığı, kendisinden habersiz olarak çalışanlarının Cem Garipoğlu'nu Sabancı'nın evine götürüp, ev çalışanlarının bulunduğu bölümde sakladıkları ileri sürüldü.

Konuya ilişkin mahkeme sunulan delilerin ise mahkeme gündemini saptırmak amacında olduğu gerekçesiyle reddedildiği öğrenildi.

DURUŞMA EYLEMLE BAŞLADI

Münevver Karabulut cinayetine ilişkin Cem Garipoğlu, babası Mehmet Nida Garipoğlu ve annesi Tülay Makbule Garipoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Duruşma öncesi Bakırköy Adliyesi önünde toplanan, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri davayı protesto etti. Eylemciler, yetkililerden kadın cinayetlerinin önüne geçilmesi ve cinayetlerin sorumlularının yargılanmasını istedi.

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Cem Garipoğlu getirilmezken, tutuksuz sanıklar baba Nida Garipoğlu, anne Tülay Makbule Garipoğlu, amca Hayyam Garipoğlu ile diğer tutuksuz sanıklar Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı ve Habib Kurt katıldı. Duruşmada, müdahiller Münevver Karabulut'un annesi Nagihan Karabulut ve babası Süreyya Karabulut ile tarafların avukatları da hazır bulundu.



Kategori : GÜNCEL